sâmbătă, 20 aprilie 2013

The Secret Circle






            The Secret Circle - un mic serial de doar 1 sezon al cărui gen este  Dramă , Fantesy, Horror. Serialul cuprinde povestea lui Cassie Blake care sub împrejurări triste, moartea mamei ei, se mută din California în Chance Harbour, Washington la bunica sa. Atunci începe totul, în scurt timp ea întâlneşte 5 vrăjitori ( Adam Conant ,  Faye Chamberlain, Diana Meade ,Melissa Glaser si Nick Armstrong ) alături de care o să se unească formând un cerc, care le va permite să îşi tina în control puterile deoarece odata venită Cassie în acelaşi oras cu ei, puterile deja greu de controlat au devenit şi mai puternice, prin urmare mult mai periculoase. De precizat este ca odata unit cercul, forţe necunoscute ale întunericului sunt atrase de asemenea.
            Personajele sunt :



          Cassie Blake ( Britt Robertson ) - o persoană care a suferit mult încă din copilărie, din cauza lipsei tatălui, dar a găsit puterea să treacă peste.  Este foarte atasată de prietenii ei, ar face orice ca să le asigure siguranţa. Din primul moment în care s-a văzut cu Adam o legatura s-a format intre ei, dar Cassie a încercat să se opuna deoarece nu vroia să strice relația din copilărie al lui Adam şi Diana. Din păcate, ea posedă și magie neagră provenită din linia paternă, o linie care datează încă de la începuturile vrăjitoriei, de aici venind și puterea sa extraordinară.





          John Blackwell Joe Lando ) - tatăl lui Cassie. Este un om rău, manipulator, stăpânit în totalitate de magia neagră. Toata lumea din Chance Harbour, care are un trecut cu el se teme intr-o oarecare măsură de acest personaj. A intrat în viața lui Cassie târziu, și atunci doar pentru a-și urma propriile interese.









          Amelia BlakeEmily Holmes ) - mama lui Cassie, a încercat să o protejeze fugind din Chance Harbour în speranța ca poate fugi de destin, dar si-a dat seama că nu poti scapa de acest lucru.




Membrii Cercului - The Secret Circle

Adam Conan () - sufletul pereche al lui Cassie, de când s-au văzut prima dată au format o legatură. Acesta a protejat-o mereu pe Cassie, a ajutat-o să își declanșeze puterile prima dată și a convins-o de importanța legării cercului.

Diana Meade) - ajunge să fie o foarte buna prietenă cu Cassie, chiar dacă aceasta este intr-o oarecare masură responsabilă pentru sfârșitul relației cu Adam, prezintă calități de lider care și le manifestă în interiorul cercului. 

Nick Armstrong Louis Hunter ) - locuiește vizavi de Cassie, obișnuieste să se intâlnească cu Melissa, la început doar pentru sex,  dar după lucrurile avanseaza intr-o relatie.

Jake ArmstrongChris Zylka ) - când fratele acestuia a murit, el a fost fost pus în locul lui Nick în cerc. Are o atracție destul de puternică pentru Cassie, care l-a împins să abandoneze legăturiile cu vânătorii de vrăjitori.

Faye Chamberlain (Phoebe Tonkin) - intruchipează tipul adoleșcentului rebel, iubește enorm puterea oferită de magie.

Melissa Glaser (Jessica Parker Kennedy) - este probabil singura prietenă al lui Faye, chiar dacă stă mereu în umbra acesteia. Are o personalitate foarte slabă, se schimbă complet atunci cand Nick, cel cu care avea o relație moare. 

Coloana sonoră o puteți vizualiza aici : Click

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu