vineri, 15 martie 2013

The Vampire Diaries


           Doi frati care au tracut prin multe impreuna si doar o singua adolescenta care sa detina cheile inimilor lor .Cine va invinge?The bad and mysterious boy sau Good and kind boy?Ei bine..trebuie sa vedeti serialul pentru a afla.
           Totul a inceput cu mult inaintea vremurilor nostre,pe cand fratii Stefan(jucat de Paul Wesley)si Damon Salvatore(jucat de Ian Somerhalder) erau inca umani.La inceput,fata de care s-au indragostit amandoi parea o fata normala,dar ea ascundea un secret : era vampir.Pentru a nu isi pierde admiratorii,Katherine Pierce(jucata de Nina Dobrev) ii tramsforma in vampiri.De aici porneste ura dintre cei doi frati care inceteaza sa isi mai vorbeasca pentru multe decenii.
           Cand ajung in Mystic Falls, cei doi frati se reintalnesc si afla ca fata de care se indragostesc amandoi,Elena Gilbert(jucata tot de Nina) este "dublura"vampirului care i-a transformat in vampiri.Primul care ii cucereste inima Elenei este Stefan...oare va fi el sufletul ei pereche??Urmariti serialul si veti afla!
            Serialul are la baza cartile scrise de catre autoarea J.L. Smith ,iar chiar daca este putin schimbata actiunea,tot urmeaza firul povestii originale.A inceput sa fie difuzat in 2009 si inca nu s-a terminat.Are , in prezent , 4 sezoane a cate 22 de episoade,iar genul sau este undeva intre Drama,Fantezie si Horror.De-a lungul sezoanelor,apar varcolaci,hibrizi,vampiri originali care nu pot fi omorati,vrajitoare,vanatori de vampiri si multe intrigi si mistere.
             Elena si-a pierdut parintii intr-un accident si acum il mai are pe fratele sau , Jeremy ,alaturi de care are parte de multe aventuri si intrigi misterioase.Cele mai bune prietene ale sale sunt Bonnie Bennet si Caroline Forbes,iar cel mai loial prieten al sau este Matt Donovan.
             Desi la inceput poate parea deja rasuflata, intriga devinde din ce in ce mai captivanta in decursul episoadelor.Pe mine,personal m-a atras pentu ca are si ceva nou,nu numai aceasi poveste siropoasa despre dragostea neimpartasita.
        
              Aruncati o geana si aici pentru a va convinge :
          

            

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu