duminică, 17 martie 2013

Supernatural

          Este un serial aparut in anul 2005, are 8 sezoane a cate 22 de episoade. Genul serialului este Thriller / Mister / Groaza / Fantezie / Drama.
         Serialul relateaza povestea a 2 frati Sam Winchester si Dean Winchester despre care putem spune ca au trecut prin foarte multe, ei si-au pierdut mama, care a fost ucisa de un demon al carui ochi aveau culoarea galbena iar pentru a razbuna moartea acesteia, tatal celor 2 frati, John Winchester porneste un razboi ( care va fi continuat de Sam si Dean ) contra entitatilor supernaturale precum demoni, vrajitori, leviathani,vampiri, zei si multe altele. Acest razboi nu va fi unul usor, ba din contra, multi ar considera ca este o misiune sinucigasa . 
        Serialul Supernatural este caracterizat in special de lupta dintre bine si rau, de-a lungul timpului ei se intalnesc pana si cu cele mai periculoase creaturi precum Leviathanii - isi au originea in purgatoriu si Lucifer - insusi satana, ingerul decazut din ceruri. Sam si Dean Winchester nu sunt implicati singuri in acest razboi, de partea lor sunt diferiti vanatori precum Bobby Singer - unul din persoanele cele mai apropiate de cei doi, ingeri precum Castiel, arhangheli, ba chiar si Dumnezeu.
       Cam atat am avut de zis, eu recomand urmarirea acestui serial deoarece actiunea pur si simplu te tine in priza, uneori iti vine foarte greu sa te opresti din uitat.  Un lucru as mai vrea sa precizez: acest show nu este facut pentru a fi un serial de groaza, deci si cei care nu sunt pasionati de Horror il pot urmari fara sa fie deranjati ( nu pot garanta asta deoarece primele sezoane au o tenta mai de groaza, dar dupa devine totul mai ok ) .




     O mica prezentare video : 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu