vineri, 15 martie 2013

Chuck


                              Am rămas atât de profund impresionat de serialul acesta încat nici nu știu de unde să încep acestă prezentare.
                Ei bine, genul acestui serial este Acțiune, Dramă și Comedie, serialul este format din 5 sezoane cu aproximativ 22 episoade,  excepție fac primul și ultimul sezon care au un număr de 13 episoade.
               Personajele principale sunt bineînțeles Chuck - protagonistul acțiunii, un tocilar fară prea multă viața socială, Morgan Grimes - prietenul din copilărie al lui Chuck,  Bryce Larkin - fost coleg de facultate cu Chuck și în ultimul rând John Casey și Sarah Walker agenți NSA , respectiv CIA însărcinați cu protejarea personajului principal.
              Unul dintre lucrurile care i-au asigurat acestui serial un așa mare succes  este acțiunea care este construită într-un mod foarte inteligent, o acțiune care poate ține în priză toate genurile de oameni.
            Totul începe atunci când Chuck primește un email de la Bryce Larkin ( care de altfel este responsabilul pentru faptul că a fost dat afară din facultate ) , un email care îi descarcă în creier o bază de date secretă, din acel moment, viața lui care era caracterizată doar de prezența jocurilor video se schimbă radical.  Două organizații guvernamentale NSA și CIA vor acele informații dar ele au fost întipărite deja în mintea tocilarului, așa că Chuck este nevoit să ajute guvernul.
           Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care o să decurgă colaborarea lui Chuck cu NSA si CIA vă recomand să vă uitați la acest serial. Sigur nu o să regretati, daca deja l-ati văzut sunteți invitati să lasați un comentariu.


  Dacă incă nu v-am convins uitați un mic video :
           

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu