vineri, 15 martie 2013

House M.D


                   Acesta este doctorul Gregory House(jucat de Hugh Laurie), un medic rebel care a fost împușcat în picior(din greșeală) de către cel mai bun prieten,Dr. James Wilson(jucat de Robert Sean Leonard),pasionat de diagnosticarea celor mai grele și întortochiate cazuri medicale și dependent de Vicodin(un analgezic foarte puternic).Împreună cu echipa sa de         medici intrigati de rezolvarea misterelor,dezvoltă teorii și diagnostică persoanele cărora nu le-a fost data o șansă la supraviețuire de către alți medici.Ei sunt niște salvatori și niște genii ai medicinei pentu că atunci când nici un alt medic nu a gasit răspunsul,ei pătrund în cele mai bine ascunse secrete ale pacientiilor și îi salvează.           
                     Serialul a apărut în 2004 și a ținut pănă la sfârșitul anului 2012,are 8 sezoane a câte 20 de episoade(în medie),a caștigat 2 Globuri de Aur și multe alte premii.

                     Genul serialului este Dramă,Mister și urmărește ,în principal, rezolvarea cazurilor        medicale și relaționarea lui House cu restul medicilor.Personajele care au un rol important în acest serial sunt
Dr. James Wilson(cel mai bun prieten,medic oncolog),Dr. Lisa Cuddy(șefa lui House),Dr. Eric Foreman(în echipa genială a lui House),Dr. Robert Chase(idem Foreman),Dr. Allison Cameron(în echipă împreuna cu Chase si Foreman ),Dr. Remy 'Thirteen' Hadley(un medic care are un trecut misterios),Dr. Chris Taub(chiro-plastician în echipă cu "Thirteen").
                   Dacă sunteți pasionați de medicină sau doar de deslușirea misterelor,vă pot garanta că sarcasticul,carismaticul House vă va învăța multe lucruri și teorii noi despre ființa umana.Fără melodramă și intrigi pasionale, House M.D m-a fascinat prin complexitatea cazurilor și prin gândirea într-o manieră specială a lui Greg. House.

Ca să vă faceți o părere,dați o geană și la acest video : 

 
             
            

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu