marți, 19 martie 2013

CSI : NY

                Primul episod al acestui serial a fost scos la lumina in 2004,iar ,in prezent, serialul a pus in portofoliul personal  nu mai mult si nici mai putin de 9 sezoane a cate 23 de episoade,in medie si a castigat 5 Premii Emmy si multe nominalizari.
                Un serial de drama si crima care iti face pielea de gaina. Genialitatea acestui serial este data nu numai de cazurile pe care le trateaza,dar si de felul in care este conceput platoul de filmare,iar distributia este foarte bine aleasa.

   





         Mac Taylor(jucat de Gary Sinise) :   Muncitor, determinat, ambitios si onest,Mac a fost  Locotenent in Marina U.S.A. A servit in Beirut si Desert Storm.In timp ce slujea in Beirut a fost ranit in explozia din 1983,cand
incerca sa-si salveze un soldat.El este un detectiv primul grad. A fost fericit casatorit cu Claire Conrad Taylor, cu care a impartasit  multi ani fericiți.Ea a fost ucisa pe 9/11 in World Trade Center. De atunci, Mac nu a fost niciodata la fel si va continua sa urmareasca si sa faca dreptate celor care nu pretuiesc viataMac este condus de integritatea si onestitatea  laboratorului sau, el este,de asemenea, un minunat detectiv. El crede in fapte si nu pune la indoiala probele. Cauta dreptate pentru victime si familiile lor, si nu-i va permite unui criminal sau unui violator sa scape fara justitie.

      Danny Messer(jucat de Carmine Giovinazzo) : Detectivul
de gradul 3 isi aduce in New York Lab Crime City radacinile din Staten Island. Crescand într-o familie sub supraveghere, Danny si-a format propriul sau set de etica hibrida, amestecand lumea celor care incalca legea cu lumea celor care o fac. Mac l-a selectat personal pe Danny sa se alature echipei sale, o onoare si responsabilitate la care  Danny incearca sa se ridice în fiecare zi.
 


   Sheldon Hawkes(jucat de Hill Harper) Un om simpatic,sufletuos, care este dispus stea,sa asculte si sa dea sfaturi oricui are nevoie sa vorbeasca. Hawkes tinde sa devina emotional atunci cand  o crima este medicala sau daca suspectul se intampla sa fie un doctor.


Don Flack(jucat de Eddie Cahill) : Detectivul cunoaste strazile din New York ca in palma. Crescut in Yonkers si  descendent dintr-un lung sir de ofiteri de politie, Flack nu isi pune la  indoiala viitorul . Lucrand indeaproape cu Mac Taylor si unitatea sa, el este o punte de legatura intre NYPD old-school si noua generatie CSI. Uraste foarte mult "tipul cel rău", abordarea lui de a rezolva crimele, în timp ce, uneori, la limita, cu toate acestea, este intotdeauna eficienta. Mai are sora mai tanara Sam.


    Lindsay Monroe(jucata de Anna Belknap) : Micuta, dulce, dar pana cand o enervezi, Lindsay "Montana" Monroe s-a alaturat in N.Y.P.D  unitatea CSI dupa transferul de la Bozeman, Montana P.D, la invitatia lui Mac Taylor. Ea i-a trezit interesul datorita atentiei ei la detalii si cautarea neobosita de informatii. Asa ca a venit la New York pentru a-si atinge visul de a trai in Manhattan. Ea iubeste fotbal-ul si poarta cu ea un cutit de buzunar dat de catre tatal ei la varsta de opt ani.

Dr. Sid Hammerback(jucat de Robert Joy) : Este un nebun,dar amuzant medic legist. El i-a luat locul dr. Hawkes Sheldon de cand Hawkes a fost transferat afara, pe teren. Sid este cunoscut ca fiind foarte detaliat, in toate. De multe ori incepe sa povesteasca lucruri pe care nimeni nu vrea să auda.

 

Adam Ross(jucat de A.J. Buckley) : Provine din Phoenix, Arizona. A absolvit sef de promotie al clasei sale, cu onoruri si a venit sa lucreze ca un Tehnician in Laboratorul New York Crime. Una dintre cele cateva ori cand el a fost in teren, a fost luat ostatic de o gasca  irlandeza. El a fost torturat si ars de tigari pe maini .Nu se stiu multe  despre trecutul lui Adam. El este un "tocilar", joaca Guitar Hero si fredoneaza muzica tot timpul.

Stella Bonasera(jucata de  Melina Kanakaredes) : Greco-italianca Stella Bonasera este un detectiv de gradul întai si CSI la NYPD. Nascuta in Grecia, Stella a fost adusa in New York, la varsta de doi ani de catre mama ca care era artista. Dura si ca-la-carte, Stella are un palmares impresionant de arestari si condamnari.Stella plecat din New York, in timpul verii din 2010, dupa ce i-a fost oferit un post de Supervizor in New Orleans la Laboratorul de Medicina Legală.





Jo Danville(jucata de Sela Ward) : Se alatura echipei in calitate de noul Asistent Supervizor , inlocuind-o pe Stella Bonasera. Ea vine din Virginia, unde a lucrat pentru FBI. Domeniul ei de expertiza este dovada ADN-ului, iar punctul ei de vedere filosofic este ca toata lumea este nevinovata pana cand stiinta dovedeste altfel . Ea are, de asemenea, un fundal in psihologie criminala, care este foarte eficient in a patrunde sub pielea  potentialiilor suspecti Ea are un ex-sot, agentul FBI Russ Josephson, (David James Elliott),un fiu, Tyler si o fiica adoptata Ellie.Are o relatie foarte buna de lucru cu Mac Taylor, si el o trateaza ca pe un egal.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu